NEYMAR USPJEŠNO OPERIRAN, ALI...: / Pojavila su se pisanja pojedinih medija o zabrinutosti u Brazilu

Image
Foto: AFP

Neymar bi trebao zaigrati na SP-u, ali u Brazilu su zabirnuti

3.3.2018.
20:14
AFP
VOYO logo

Najskuplji nogometaš svijeta Neymar u subotu je uspješno operiran u brazilskom Belo Horizonteu. Operaciju na desnom stopalu izveo je liječnik brazilske reprezentacije dr. Rodrigo Lasmar. Navijači PSG-a sretni su zbog ovih vijesti, sretni su i arapski čelnici PSG-a koji su ga doveli iz Barcelone za 222 milijuna eura, što je najskuplji transfer u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rehabilitacija će početi odmah, a stalno će biti prisutan fizioterapeut PSG-a. Nakon šest tjedana bit će napravljen detaljan pregled kako bi se utvrdilo kada se Neymar može vratiti treninzima", priopćio je Brazilski nogometni savez, prenosi Supersport.com.

ZABORAVITE REAL, NEYMAR PROPUŠTA OSTATAK SEZONE: Hoće li biti spreman za SP?

Oporavak bi trebao trajati oko tri mjeseca, ali liječnici su sigurni da će Neymar moći zaigrati za Brazil na SP u Rusiji koje počinje sredinom lipnja. No, portal Supersport, pak, piše kako ipak u Brazilu postoji zabrinutost da Neymar ne nastupi na turniru. Točnije kako su u reprezentaciji zabrinuti za njegov nastup i naredni oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, i kad se vrati, imat će premalo vremena da se vrati u optimalnu formu, onu najbolju. No, i s njegovih 75 % Brazil može u njemu imati vodeću snagu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač PSG-a ozlijedio se prošle nedjelje u derbiju francuske lige protiv Marseillea (3-0), kada je zaradio istegnuće gležnja i napuknuće pete metatarzalne kosti u desnom stopalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo