ZAVRŠNI EPILOG

NEYMAR I OSTALI DOZNALI SVOJU KAZNU ZA DIVLJANJE U DERBIJU: Što mislite, jesu li adekvatne?

Neymar suspendiran na dvije utakmice zbog crvenog kartona protiv Marseillea

Napadač francuskog nogometnog prvaka PSG-a Brazilac Neymar suspendiran je na dvije utakmice zbog crvenog kartona zadobivenog u derbiju protiv Marseillea, a istovremeno vodstvo lige je najavilo istragu o navodnom rasizmu na toj utakmici, javlja francuska novinska agencija AFP.

PSG – METZ 1:0: Parižani teškom mukom do prve pobjede sezone; Probili se na 15. mjesto

Najveći derbi francuskog nogometa obilježile su divljačke scene

Najveći derbi francuskog nogometa obilježile su divljačke scene igrača i čak pet crvenih kartona koje je pokazao neuvjerljivi sudac Brissard.

Sudac je nakon tučnjave igrača u samoj završnici susreta odmah pokazao crvene kartone Laywinu Kurzawi i Leandru Paredesu iz PSG-a te Dariju Benedettu i Jordanu Amaviju iz Marseillea. Tek nakon pregleda snimke isključio je i Neymara.

Prema pisanju AFP-a najgore je prošao Kurzawa koji je kažnjen sa šest utakmica. Tri utakmice će se “hladiti” Jordan Amavi, dvije, uz jednu uvjetno, Neymar i Lenadro Paredes, a jednu utakmicu suspenzije je dobio Dario Benedetto.

Liga će istražiti ima li istine u tvrdnjama Neymara

Liga će istražiti ima li istine u tvrdnjama Neymara koji je optužio Alvara Gonzaleza Soberona za rasizam, a istražuje se i navodno pljuvanje Angela Di Marije prema Soberonu.

Povratak na Net.hr