'Nevjerojatno! Toliko me vole da se moram maskirati'

'Nevjerojatno je koliko me Iranci vole.

1.2.2012.
14:51
VOYO logo

Trener Mes Kermana Ćiro Blažević javio se iz Irana i prokomentirao potez srpskih rukometaša koji su srebrne medalje u Beogradu primili sa šajkačama na glavi.

I dok je izbornik KaubojaSlavko Goluža izjavio kako bi "cijeli svijet reagirao da se kod nas dogodilo nešto slično", spušta Ćiro loptu na zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve su to gluposti i nema potrebe da se diže prašina zbog toga. Činjenica je da će uvijek postojati dvije strane, jedna koja će tvrditi da je to stvar kulture i druga koju će to asocirati na ratna zbivanja. Ja sam europski čovjek, volim ljude, tako da mi ne smetaju srpske šajkače. Neka svatko na svoj način izrazi nacionalnu pripadnost", izjavio je Ćiro za srpski Alo i dodao da je šampanjcem proslavio pobjedu Novaka Đokovića na Australian Openu.

"Kunem se da sam navijao za njega. Mnogi kažu da je Nadal mašina, ali Novak je turbomašina. Dečko na pravi način promovira Srbiju, a kada on pobijedi i mi Hrvati smo na neki način ponosni jer smo svi mi s Balkana. U njegovu čast sam popio iranski šampanjac jer je ovdje zabranjen alkohol pa nema rakije", kaže Ćiro koji tvrdi da zbog u popularnosti u Iranu ima i malih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno je koliko me Iranci vole. Kada odem do Teherana moram se doslovno maskirati jer me gomila ljudi zaustavlja na ulici i viče Ćiro, we love you", tvrdi nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo