Tomasov nakon samo par dana napustio Dinamo!

Dinamo je već objavio kako je potpisao petogodišnji ugovor s Marinom Tomasovom i u ponedjeljak je veznjaka očekivalo mjestu u autobusu koji je dinamovce odveo na pripreme na Roglu.

18.6.2012.
14:33
VOYO logo

Dinamo je krenuo na pripreme u Sloveniju, u autobusu za Roglu mjesto je čekalo Marina Tomasova, a bivši hajdukovac uvalio je 'lažnjak' upravi hrvatskog prvaka. Nije se pojavio, već je osvanuo u Münchenu, s novim ugovorom u rukama.

Podsjetimo, iz dvora Maksimirske 128 su se već ranije pohvalili kako su potpisali s veznjakom ugovor na čak pet godina, ali Tomasov je u ponedjeljak potpisao trogodišnju vjernost s drugoligašem TSV 1860 München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam razmišljao i savjetovao se sa svojim najbližima što da napravim i za koga da potpišem ugovor. Bilo je nekoliko mogućnosti između kojih je bila i ponuda GNK Dinama. No, na kraju je jezičac na vagi bio trener FC Münchena 1860, Reiner Maurer!", kazao je za Dalmacija News nesuđeni Dinamovac Tomasov.

Kako je to moguće? Prema kuloarskim pričama, potpis za Dinamo bila je samo varka Tomasovog kuma i savjetnika - Rene Sinovčića. Navodno je Sinovčić samo poderao ugovor s Dinamom, a njegovi suradnici ističu da nije bilo šanse da bivši veznjak Hajduka završi u Maksimiru. Kako sada stvari stoje Reno je izigrao Zdravka Mamića na čiji odgovor sigurno nećemo dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva momčad i stručni stožer GNK Dinamo u ponedjeljak su krenuli na drugi dio priprema u Sloveniju. Klub je ostao neugodno iznenađen što sa nama u autobusu nije bio i Marin Tomasov. Sve što su sam igrač Marin Tomasov i NK Zadar kroz osobu Rene Sinovčića tražili od GNK Dinamo je izvršeno. Igrač je obavio liječnički pregled i svojevoljno potpisao petogodišnji ugovor s klubom, a NK Zadar je na osnovu usmenog dogovora između izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića i Rene Sinovčića poslao igraču dozvolu za treniranje i igranje prijateljskih utakmica. U ovome trenutku ne možemo ništa napraviti, a na Tomasovu, Sinovčiću i Zadru je da se međusobno dogovore tko u ovoj priči odlučuje o čemu", stoji u priopćenju na Dinamovoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo