hnl

Nevjerojatni peh igrača Rijeke: 'Šok' za Matjaža Keka i Niku Kovača

Šok za Matjaža Keka i Niku Kovača dolazi iz Zaboka! Veznjak Rijeke Mate Maleš ponovno mora na operaciju skočnog zgloba, zbog kojeg je već pauzirao sedam mjeseci. Da stvar po ovog igrača bude gora, nedavno je odradio prve službene minute za drugu momčad Rijeke.

Veliki sportski peh doživio je igrač Rijeke Mate Maleš. Veznjak Bijelih s Kantride će morati ponovno na operaciju skočnog zgloba, a da priča bude još gora, i to nakon prvih službenih minuta koje je skupio za drugu momčad Rijeke, zbog ozljede i operacije istog tog skočnog zgloba zbog kojeg je ove godine pauzirao sedam mjeseci. Kakva šteta za trenera Rijeke Matjaža Keka i izbornika Niku Kovača, koji mu je poslao pozivnicu za ključne kvalifikacijske dvoboje za odlazak na SP u Brazil protiv Islanda. Upravo nakon toga, točnije negdje pri kraju prošle sezone, Maleš je ipak završio na operacijskom stolu zbog spomenute ozljede, koji je stradao u srazu s Lokomotivom. I sada, sedam mjeseci kasnije, kada se očekivao njegov povratak, veznjak Rijeke ponovno mora na operaciju.

//www.youtube.com/embed/n7pc9GVkA-c

“Kažu da je to samo reakcija na odigranu utakmicu. Konačno sam se priključio suigračima, zajedno treniramo već dvadesetak dana”, rekao je Maleš prošle srijede kada je bio u Zaboku na magnetskoj rezonanci.

Šok je uslijedio vrlo brzo. Dvadesepetogodišnji veznjak Rijeke će ponovno na operaciju. I to zato što se ranije nije išlo na potpunu rekonstrukciju hvatišta ligamenta, nego na djelomičnu (zglob se očistio od fragmenata kostiju koji su u njemu “plivali”). Da se išlo na potpunu rekonstrukciju, Maleš bi vjerojatno duže pauzirao, no izbjegla bi se nova operacija. Ovako, Maleša opet čeka višemjesečno izbivanje s travnjaka, možda i do kraja tekuće sezone, pišu Sportske novosti.

Povratak na Net.hr