NIJE PAZIO

NEVJEROJATAN GAF ZVIJEZDE REALA: Kad je vidio što je napravio, zavladala je panika! Što će na to reći Luka Modrić?

Ono kad objaviš fotografiju na društvenim mrežama, a onda primijetiš da je na njoj nešto što nikako ne bi htio da se vidi.

Upravo se to dogodilo zvijezdi Real Madrida Iscu, koji se sa svojim prijateljima odmarao na proljetnom suncu uz poneko pivo i vrećicu čipsa. I upravo je taj čips sporan. Naime, navijači Reala neugodno su se iznenadili kad su na fotografiji uočili da je ispred Isca na stolu čips u vrećici u bojama najvećeg rivala Barcelone, prenosi portal 101 Great Goals.

NOVI RAT BARCELONE I REALA: 17 godina nakon slučaja Figo Katalonci uzvraćaju udarac mrskim rivalima

‘Što sad? Zapitao se Isco?’

Uočio je to Isco, samo fotografija je već bila objavljena. Pratitelji Isca su je već vidjeli i počeli je retweetati. Što sad? Zapitao se Isco? U njemu je zavladala panika. Zna što je napravio. Takva je stvar itekako ozbiljna.

Veliko rivalstvo vlada između Reala i Barcelone. Rivalstvo koje izlazi iz običnih sportskih okvira i ulazi u političko. Kastilja i Katalonija. Katalonci žele neovisnost, a politika službenog Madrida ne želi odvajanje.

Fotografija je izbrisana, ali…

Kako bilo, Isco je na kraju fotografiju izbrisao. Uklonio spornu vrećicu i snimio novu fotografiju koju je stavio na Instagram. Međutim, društvene mreže pamte. Njegova prvotna fotografija već je podijeljena i viđena, čime je Iscova sramota ostala.

Budući da trenutačno na Iscovu profilu na Instagramu nema nijedne od dviju fotografija, očito je izbrisao i ovu drugu, možda kako bi se cijela priča zaboravila, ali svijet ne funkcionira na taj način. Svijet pamti. Ruga se pogreškama. Pogotovo takvim. Njegova se sramota sad tako širi. Našli su se oni zločesti koji je sad dijele sa svijetom i komentiraju.

U kontekstu Iscova prelaska u Barcu se spominje i ime Ivana Rakitića

Kako bilo, ovaj slučaj je i zanimljiv zbog pisanja španjolskih medija kako Barcelona želi dovesti Isca, a nagađali su da bi u drugom smjeru išao Ivan Rakitić. Teško je uopće zamisliti u takav rasplet, odnosno bilo kakvu sličnu suradnju velikih rivala. Jer, Isco je jako važan igrač Reala i njegov odlazak u Barcelonu izazvao bi potrese tektonskih razmjera. Bila bi to velika izdaja. Kao što je bila ona kad je Figo iz Barcelone prešao u Real.

Gotovo 17 godina poslije opet se zahuktava rat ovih dvaju klubova. Ovaj put uloge su izmijenjene. Barcelona, naime, želi da Realov Isco bude nasljednik Andresa Inieste, a El Pais je objavio da su mu spremni ponuditi plaću od gotovo 20 milijuna eura, ako im se pridruži 2018. godine.

Tada igraču istječe ugovor, a prije toga sigurno neće prijeći u Barcelonu s obzirom na to da ga Florentino Perez nema namjeru prodati rivalima. Isco je ove sezone nastupio u 32 utakmice u svim natjecanjima za Real, a statistika govori da je zabio sedam i asistirao šest puta.


Povratak na Net.hr