NEVJEROJATNE BROJKE: / Tko još kritizira Liverpool i Lovrena?

Liverpool nije primio pogodak na gostovanju u Premiershipu već 559 minuta. Da, devet sati i 19 minuta nisu primili gol, još od gostovanja kod Manchester Uniteda krajem 2014. godine.

17.3.2015.
14:47
VOYO logo

Nanizali su pobjede kod Burnleya, Sunderlanda, Aston Ville, Southamptona i Swanseaja, jedino su kod najvećeg rivala Evertona odigrali nulu. Od momčadi koja je pala na 10. mjesto u Premiershipu i bila meta opće sprdnje nogometnog svijeta, stigli su na samo četiri boda od drugoplasiranog Manchester Cityja. Trenutačno su peti i ulovili su posljednji vlak u utrci za Ligom prvaka.

No, sljedeća dva kola uvelike će odlučivati o sudbini Redsa, kada dočekuju Manchester United, a zatim gostuju kod Arsenala na Emiratesu. Ukoliko obje utakmice izdrže bez primljenog gola, obrana u kojoj igra i Dejan Lovren zaslužuje svaku pohvalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do tada se možemo zabaviti uz zanimljive brojke koje su izvukle engleske kolege. Za tih 559 minuta mogli ste - odletjeti do New Yorka ili pogledati cijelu triologiju Gospodara prstenova. Ukoliko ste htjeli, mogli ste preplivati i La Manche, a navijači su mogli i 225 puta otpjevati klupsku himnu 'You'll never walk alone'. Za to vrijeme, Lionel Messi utrpa 10 golova suparniku bez problema, no on kao da nije s ovog planeta....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo