KAPA DO PODA

NEVJEROJATNA GESTA MARIJA MANDŽUKIĆA, OVO NAJBOLJE POKAZUJE O KAKVOJ SE OSOBI RADI: Cijeli Milan naklonio se Hrvatu

Mandžukić je sam obavijestio klub da ne želi svoju mjesečnu plaću jer nije pridonio klubu u proteklom mjesecu, a klub je njegovu plaću odlučio preusmjeriti u humanitarne svrhe

Hrvatski napadač u redovima Milana Mario Mandžukić odrekao se svoje plaće za mjesec ožujak jer nije odigrao nijednu utakmicu. Mandžukić je imao problema s ozljedama, ali gotovo nikad to nije sprječavalo nogometaše da uzmu ono što im po ugovoru pripada. No, očito, to nije slučaj kod Mandžukića.

“Iznimna gesta koja je pokazala Marijevu etičnost i profesionalizam te poštovanje prema AC Milanu”, rekao je na tu njegovu gestu predsjednik Rossonera Paolo Scaroni, prenosi talijanska agencija ANSA.

Mandžukić je sam obavijestio klub da ne želi svoju mjesečnu plaću jer nije pridonio klubu u proteklom mjesecu, a klub je njegovu plaću odlučio preusmjeriti u humanitarne svrhe.

Vraća se na teren

Sljedeća utakmica Milana mogla bi biti prekretnica za hrvatskog napadača. Bivši Vatreni mogao bi se u nedjeljnoj utakmici protiv Genoe naći u prvom sastavu Milana jer je klub službeno objavio kako Zlatan Ibrahimović neće nastupiti.

Za Mandžukića bi ovo mogla biti velika prilika ako mu trener Stefano Pioli da šansu od prve minute jer se već naveliko piše kako ga Milan neće zadržati u svojim redovima nakon što sezona završi.

Mandžukić je propustio posljednjih 11 utakmica zbog problema s ozljedom. Otkad je prošle zime stigao na San Siro, upisao je samo pet nastupa, a nije zabio niti jedan gol.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr