NEVJEROJATNA BRAVURA: / Čitava Engleska bruji o fantastičnoj obrani vratara Chelseaja

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Sjajni belgijski reprezentativni vratar Thibaut Courtois sinoć je u 93. minuti susreta protiv Sunderlanda obranio udarac Van Aanholtu na nevjerojatan način.

15.12.2016.
9:56
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Naime, domaćini su izveli slobodan udarac u zadnjim sekundama utakmice (točnije 23 sekunde prije kraja dvoboja), lopta je došla u šesnaesterac i nakon gužve došla je do Van Aanholta koji se odličnom varkom, prvo, izborio za udarac na rubu kaznenog prostora, a onda je lijevom nogom snažno raspalio po golu. Činilo se da će lopta odsjesti u mreži, imala je dobru putanju kretanja, ali Courtois ju je fantastično odbio u stativu i u korner nakon čega je utakmica završena.

Gledatelji na "Stadionu svjetla" poskočili su sa svojih mjesta i primili se ga glavu, ne vjerujući što je Courtois obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Chelsea je u ovom srazu slavio 1-o pogotkom Cesca Fabregasa u 40. minuti za desetu uzastopnu pobjedu “bluesa” i šest bodova prednosti pred konkurencijom. Momčad Antonija Contea ove sezone igra sjajno, šampionski, a to može zahvaliti i Curtouisu koji brani sjajno na vratima ovog londonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo