NEVJEROJATAN TRANSFER LEGENDE VATRENIH: / Danijel Subašić prelazi u Real Madrid?

Image
Foto: AFP

Subašiću je status prvog vratara u Monacu ugrožen dolaskom Benjamina Lecomtea

22.8.2019.
19:10
AFP
VOYO logo

Zvuči nevjerojatno, ali madridski As izašao je s informacijom kako je Real Madrid zainteresiran za dovođenje bivšeg hrvatskog reprezentativca i jednog od najvećih heroja Svjetskog prvenstva 2018. godine kada je Hrvatska uzela srebro, Danijela Subašića.

Naime, Subašiću je status prvog vratara u Monacu ugrožen dolaskom Benjamina Lecomtea iz Montpelliera, pa bi možda mogao tražiti novi klub, dok Realu treba kvalitetan pričuvni vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

VALERY HACHE / AFP)

Suba kao pričuvni

Subašić je prošle sezone često bio ozlijeđen, skupio je samo 1363 minute u 17 nastupa te je primio 20 golova i Monaco je morao dovesti još jednog vrhunskog vratara jer nisu mogli računati na Hrvata u većini utakmica. Real s druge strane posjeduje dvojicu prvoklasnih vratara, Keylora Navasa i Thibauta Curtoisa i teško je da će ijedan od njih više pristati sjediti na klupi.

Navasu se navodno sprema transfer u PSG, a time se otvara mjesto za dolazak Subašića koji bi bio pričuvni vratar. Hoće li Real zaista krenuti po Hrvata vidjet ćemo u narednim danima prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo