NEVJEROJATAN TJEDAN: / Još jedna velika zvijezda propušta Euro u Francuskoj

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

I četvrta reprezentacija izgubila je ovaj tjedan važnog aduta za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj.

8.5.2016.
12:33
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Nogometaš Manchester Cityja izašao je iz igre već u desetoj minuti ovotjedne uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka u kojoj je Real Madrid pobjedom 1-0 prošao dalje. Pokatzalo se da je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge i da je ozljeda takve prirode da će ga na dulje vrijeme izbaciti s travnjaka.

Ove sezone serija ozljeda

Kompany je ove sezone pretrpio nevjerojatan niz ozljeda, a uglavnom je imao problema s listom. Nakon nekoliko odigranih utakmica redovito bi stigla ozljeda poslije koje bi uslijedilo nekoliko tjedana stanke. Belgijanac je tako ove sezone skupio svega 23 nastupa za City, računajući sva natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propustit ću Euro i to je tužna vijest. Mogao bih se sada sažalijevati ili strahovati za karijeru, što bi mnogi činili. Mogao bih odustati. Ali to nisam ja. U svemu u životu postoji šira slika i samo ako to ne vidiš, možeš pasti. Ostajem miran i pozitivan, nastavljam slijediti svoj put", napisao je Kompany na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj su tjedan bez svojih zvijezda zbog ozljeda ostali i izbornici Engleske, Njemačke i Italije. Englezima je otpao Alex Oxlade-Chamberlain, Nijemcima Ilkay Gündogan, a Talijanima Marco Verratti. Još ranije su Azzurri izgubili i veznjaka Juventusa Claudija Marchisija.

Image
CRN DAN ZA VELESILE: /

Izbornici Engleske, Njemačke i Italije ostali bez važnih aduta za EURO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo