Ovo je upravo nevjerojatan popis nekih Balotellijevih grijeha zbog kojih je morao napustiti Liverpool

Nije imao pojma tko je njegov suigrač nakon mjeseci provedenih u klubu

FOTO: Screenshot

Mario Balotelli jest napustio Liverpool i otisnuo se na jednogodišnju posudbu u Milan, a neke priče o onome što se s njime u glavnoj ulozi ondje zbivalo tek sada postaju javne.

Napadač talijanske nogometne reprezentacije više je ili manje završio svoju karijeru u klubu s Anfielda, sigurno ostane li Brendan Rodgers ondje na funkciji menadžera. Odnos dvojice nepovratno je uništen i teško da će temperamentni nogometaš zaboraviti da je strateg kluba gušio njegovu karijeru ostavljajući ga na kraju klupe i tjerajući ga da trenira izvan kruga momčadi. No, teško je isto tako ustvrditi da je za sve kriv upravo Rodgers.

Novi iPhone

Priča koju su liverpulski mediji sada plasirali u javnost kazuje da velik dio grijeha na sebi nosi i sam Balotelli. Očekivano. Piše se tako o njegovom prepuštanju uživanju nikotina nakon treninga što je kod suigrača izazivalo šok i nevjericu, ali i o glumljenju ozljede zbog igranja na iPhoneu.

Liverpool's Italian striker Mario Balotelli reacts to an injury during the English Premier League football match between Newcastle United and Liverpool at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, northeast England, on November 1, 2014.  AFP PHOTO / IAN MACNICOL RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Navodi se da je zatražio raniji prekid treninga, digao paniku u redovima liječničke službe kluba samo zato da bi, nakon što je kod jednog suigrača vidio najnoviji model iPhonea, poslao jednog od svojih ljudi iz stalne pratne u kupnju. Kada su ostali igrači završili trening i vratili se u svlačionicu, u njenom je kutu sjedio Balotelli sa novom igračkom u rukama. I bez ikakve boli zbog koje je napustio trening.

Tko je Joe Allen!?

Vrhunac je ipak podatak da neke od suigrača nije poznao niti nakon mjeseci provedenih u klubu. Konkretno, odnosi se to na veznjaka Joea Allena za kojeg je Balotelli ustvrdio da nema pojma tko je i to nakon što je igrao i trenirao s njime nekoliko mjeseci.