Nevideni skandal: Uprava pustila huligane da istuku igrace!?

Nevjerojatne vijesti stizu iz Srbije. Navijaci Radnickog iz Kragujevca upali su u svlacionicu i napali igrace kluba za koji navijaju. Prijetili su im da ce ih pretuci i izbosti nozevima ukoliko ne obustave strajk.

Ocajni igraci su pokrenuli strajk zbog neisplate placa, a dozivjeli su nevjerojatan sok na svom stadionu imena ‘Cika Daca’. Huligani su uletili u njihovu svlacionicu i jednom od igraca opalili samarcinu i vise nego jasno im objasnili da bi bilo ‘pametno’ prekinuti strajk. Igraci su pozvali policiju, a kako donose srpski mediji – navodno iza svega stoji ljutita klupska uprava.

Iz Nogometnog sindikata sumnjaju da su namjerno ‘pustili’ huligane kako bi zastrasili igrace.

“Banditi i huligani bi gospodarili. Oni to rade jer ne snose nikakve posljedice. U ovoj drzavi se vise isplati biti kriminalac nego posten. Ocekujem da se drzava konacno pokaze po pitanju sprijecavanja nasilja jer je to napad na radnom mestu”, izjava je predsjednika Nogometnog sindikata Mirka Poledice.

Zanimljivo, igraci su prekinuli strajk nedugo nakon napada, a uprava kluba je najavila kako ce naknado donijeti odluku o kazni jer nogometasi nisu ispunjavali svoje obveze.

Povratak na Net.hr