NEVIĐENO LICEMJERJE BARCELONE: / Zašto Katalonci nakon ovoga nisu tražili uvođenje tehnologije?!

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Drvlje i kamenje sasuli su iz Barcelone i njoj sklonih medija nakon nedjeljne utakmice Primere u kojoj je Betis uspio izvući bod (1-1) protiv favoriziranog suparnika iz Katalonije.

1.2.2017.
13:07
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je Betis poveo pogotkom Algerije u 74. minuti, Barcelona je odmah po polasku s centra trebala doći do izjednačenja kada je ubačaj Aleixa Vidala branič domaćih Piccini skrenuo prema vlastitom golu, a drugi branič Mandi je loptu izbio tek nakon što je ona debelo prešla liniju. Barcelona je na koncu došla do izjednačenja, ali s Camp Noua grme kako im je ukradena pobjeda.

Image
PREKIPJELO IM JE: /

Barcelona traži uvođenje tehnologije nakon što je teško oštećena

Poništeni golovi Vele i Juanmija

Nije ni najmanje sporno da je lopta punim obujmom prešla gol-crtu i da je momčad Luisa Enriquea oštećena u toj situaciji. Ne čude stoga pozivi iz katalonskog kluba i tamošnjih medija da se što prije uvede tehnologija koja bi pomagala sucima. No, madridska Marca, dnevni list naklonjen Realu, odlučila je skrenuti pažnju na Barcelonino licemjerje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je tako poznati dnevnik na situaciju iz studenog prošle godine kada su Real Sociedad i Barcelona odigrali 1-1. Baski su u 78. minuti trebali povesti, ali sudac im je u istoj akciji dvaput poništio gol! Najprije je pucao Carlos Vela nakon čijeg se udarca lopta od grede odbila iza gol-crte, da bi u nastavku akcije Juanmi ugurao loptu u mrežu, ali je gol poništen zbog nepostojećeg zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sudačke pogreške idu u korist Barceloni (kao što se dogodilo nebrojeno puta ove sezone), tamošnji propagandisti to skrivaju. Zašto nisu pokrenuli debatu o tehnologiji nakon udarca Vele? Ili nakon poništenog gola Juanmija? Zato što im to nije bilo zanimljivo. Kad su oštećeni, treba im oko sokolovo, a kad im sudačke pogreške idu u korist, onda žele kratkovidnog sokola", piše Marca u svome komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo