ZDRAVSTVENE TEGOBE

NEUGODNA VIJEST ZA OSJEČANE, NENAD BJELICA MORA NA OPERACIJU: ‘Ovo mučenje stvarno nema smisla’

Bjelica bi na spomenutu operaciju mogao već u reprezentativnoj stanci koja slijedi, a u subotu ga prije toga čeka susret sa Šibenikom na Šubićevcu

U jeku uzleta osječkog nogometa stiže loša vijest za navijače i momčad. Kako pišu Sportske novosti, trener Osijeka Nenad Bjelica uskoro će na operaciju kralježnice.

“Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je jedino rješenje operacija. Moram o svemu još razgovarati sa suprugom, ali najvjerojatnije je da ću morati to što prije obaviti, jer ovo mučenje stvarno nema smisla”, rekao je za Sportske novosti Bjelica.

JESTE LI PRIMIJETILI ŠTO JE ZORAN MAMIĆ IZVEO? Takav ‘eksperiment’ mogao bi nas skupo koštati; ‘Morat će to pod hitno napraviti’

Dobra forma Osijeka

Bez obzira na pomalo zabrinjavajuće zdravstveno stanje trenera Osijeka, momčad izgleda vrlo dobro. U posljednje tri utakmice u hrvatskom prvenstvu znaju samo za pobjede. a povratkom navijača Osijek bi mogao opet postati neosvojiva utvrda.

Bjelica u Osijeku ima i ulogu sportskog direktora te je doveo nekoliko vrlo zanimljivih pojačanja, od kojih je vjerojatno najintrigantnije Slovenac Bohar koji je već u prošloj utakmici pokazao da je klasa.

Bjelica bi na spomenutu operaciju mogao već u reprezentativnoj stanci koja slijedi, a u subotu ga prije toga čeka susret sa Šibenikom na Šubićevcu.

Povratak na Net.hr