[FOTO] NETKO JE U OMIŠU IŠARAO PLAKAT S PORUKOM DOBRODOŠLICE VATRENIMA: / Sramotan čin uoči spektakla

Image
Foto: PIXSELL

Jumbo plakati podrške Vatrenima osvanuli išarani

30.5.2019.
17:04
PIXSELL
VOYO logo

Nije se dugo čekalo, očekivalo se ovako nešto. Naime, uoči sutrašnje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu postavljeni su jumbo plakati 'Vatreni, dobro došli u Dalmaciju!' Svega nekoliko dana nakon što je postavljen plakat podrške reprezentaciji za dolazak u Dalmaciju nakon četiri godine, nepoznati počinitelj ili više njih, u večeri na četvrtak, išarali su i napisali prekriženi znak HNS-a. Tako je isti jutros osvanuo išaran, takvim su ga zatekli svi koji su ulazili u grad, gdje reprezentacija danas ima otvoreni trening, javlja Dalmatinski portal.

Image
JEDAN OD OVE TROJICE ADUTA ZAMIJENIT ĆE IVANA RAKITIĆA: /

'Vjerujem u njih, bez obzira tko će igrati' [ANKETA]

Image
JEDAN OD OVE TROJICE ADUTA ZAMIJENIT ĆE IVANA RAKITIĆA: /

'Vjerujem u njih, bez obzira tko će igrati' [ANKETA]

Poznato je kako među Torcidom postoji netrepeljivost prema HNS-u i “njihovoj” reprezentaciji, kako sami navijači ističu, pa se pretpostavlja da je ovaj vandalski čin njihovo djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vatreni u petak u 15.00 igra prijateljsku utakmicu protiv NK Omiš povodom stotog rođendana spomenutog dalmatinskog niželigaša. Naši reprezentativci u Omiš stižu na poziv Ivana Perišića, a očekuje se kako će na toj nogometnoj priredbi čelnici HNS-a pokušat više izgladit, odnosno normalizirati odnose na relaciji “Savez – Hajduk”, te potvrditi, ako je moguće, utakmicu protiv Mađarske na Poljudu u listopadu ove godine.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromni interes vlada za prvi dolazak Vatrenih u Dalmaciju nakon remija s Italijom 1-1 u kvalifikacijama za Euro 2016. na praznom Poljudu, kad je na travnjaku bila iscrtana svastika, a što je u HNS-u etiketirano kao "teroristički čin". Na tribinama omiškog stadiona očekuje se maksimalnih 5300 gledatelja.

Mjere sigurnosti su maksimalne jer je riječ o generalnoj probi za povratak reprezentacije u Split. Također, situacija ima i političku težinu jer ju vode novi izvršni direktor HNS-a, prvi operativac Saveza Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić. Što se tiče igranja utakmica reprezentacije na Poljudu, Dalić je kazao kako on i igrači to žele ali oni ne donose odluku o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju utakmicu pred publikom na Poljudu hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 2012. godine na Veliku Gospu u prijateljskom dvoboju protiv Švicarske, u čast 100 godina HNS-a, kad je reprezentaciju kao izbornik, u svom debiju na klupi Vatrenih, vodio Igor Štimac.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo