EURO NA NET.HR-u: / Ekskluzivne reportaže, intervjui, analize, kolumne... i još puno toga!

Image

Samo su još dva dana ostala do otvaranja Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj i krajnje je vrijeme da vam predstavimo što od portala Net.hr možete očekivati.

8.6.2016.
16:50
VOYO logo

Ono čime smo posebno ponosni jest udruživanje u projekt Guardian Experts' Network. Riječ je o medijskoj mreži koju čine neki od najboljih medija (The Guardian, France Football, 11 Freunde, Panenka, La Gazzetta dello Sport, Maisfutebol...) i njihovih najjačih autora iz zemalja-sudionica europske nogometne smotre čije ćete komentare, analize i druge forme moći čitati i kod nas.

Net.hr bit će u Francuskoj

Net.hr će imati i svog reportera na licu mjesta. Pojačanje naše sportske rubrike je Saša Ibrulj, iskusni novinar međunarodne reputacije s iskustvom rada za The Guardian, World Soccer, The Blizzard, Josimar… S francuskih stadiona dijelit će s vama svoje dojmove i razmišljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvaliti se možemo i suradnjom s kompanijom InStat. Riječ je o jednoj od vodećih svjetskih kompanija za nogometnu statistiku i analizu učinka čiji će podaci dodatno naglasiti objektivnost i stručnost članaka koje ćemo za vas pisati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv i raznovrstan sadržaj

Za istu će se pobrinuti i naši analitičari i kolumnisti Aleksandar Holiga i Mihovil Topić te iskusni redakcijski novinari spremni brzo reagirati na sve zanimljivo što donose dani Eura.

Za ljubitelje igara na sreću bit će ovdje i kladioničarski savjeti Mire Para u kolumni "Tri para Mire Para", a sve to nesumnjivo ukazuje na iznimno zanimljiv i raznovrstan sadržaj na vaše zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato vas pozivamo da nam se priključite u drugačijem doživljaju Europskog prvenstva kojeg smo za vas pripremili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo