NESRETNICI: / Od igrača koji će propustiti Euro mogla bi se složiti momčad vrijedna dobrog plasmana

Image

Točno je mjesec dana ostalo do početka Europskog nogometnog prvenstva kojem će domaćin biti Francuska.

10.5.2016.
19:21
VOYO logo

Neke od favoriziranih reprezentacija stići će u oslabljenom sastavu, među njima i izabrane vrste Engleske, Njemačke i Italije.

Engleski izbornik Roy Hodgson tako ne može računati na napadača Dannyja Welbecka, krilnog igrača Alexa Oxlade-Chamberlaina, te pričuvnog vratara Jacka Butlanda, a upitan je i branič Phil Jagielka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pivarić i Lovren nedostaju Hrvatskoj

Što se Njemačke tiče, njen izbornik Joachim Löw slagat će momčad bez dvojice važnih veznjaka Bastiana Schweinsteigera (i dalje je njegov nastup pod znakom pitanja) i Ilkaya Gundogana (koji je propustio i Svjetsko prvenstvo u Brazilu), a slične brige u sredini terena muče i talijanskog izbornika. Antonio Conte, naime, svoj je popis morao dodatno krojiti bez pouzdanih igrača kao što su Marco Verratti i Claudio Marchisio.

Image
Foto: Pixsell, Luka Stanzl
Image
Foto: Pixsell, Luka Stanzl

Problema imaju i ostali, a među njima i izbornik Hrvatske Ante Čačić koji zbog ozljede ne može računati na lijevog bočnog Josipa Pivarića, a zbog nediscipline se iz reprezentacije udaljio Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenitov veznjak Danny i Monacov Fabio Coentrao nedostajat bi trebali Portugalu, a Vincent Kompany, koji je u dresu Manchester Cityja pretrpio već 33. ozljedu, belgijskoj nogometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo