NOĆNA MORA

NESRETNI RUSKI KAPETAN: Pripremili mu proslavu pa je otkazali nakon što je zabio autogol. I to nije sve…

Ruski nogometni savez otkazao je planirano slavlje na poluvremenu utakmice kojim bi obilježio jubilarni stoti nastup kapetana. Možda i točnije, Vasilij Berezuckij praktički si je proslavu sam otkazao nakon što je pred sam odlazak na odmor u prijateljskom ogledu protiv Kostarike postigao autogol.

Krovna organizacija ruskog nogometa najavila je putem Twitter-profila da će tijekom nedjeljne utakmice odati počast igraču moskovskog CSKA, no ono što je trebala biti prijateljska svečarska utakmica organizatora Svjetskog prvenstva 2018. pretvorilo se u razočaranje nakon što je Berezuckij u 45. zabio za 3-1 gostujuće momčadi.

Plan je bio igraču uručiti komemorativno odličje i posebno napravljen ruski dres, no sve je rezultiralo otkazivanjem proslave i brisanjem objave na Twitteru.

No, nije tu bio kraj igračke noćne more 34-godišnjaka. Nakon što je Rusija izjednačila na 3-3 iskusni je branič u 90. minuti i skrivio jedanaesterac kojeg je Joel Campbell pretvorio u pogodak i 4-3 slavlje kostarikanske izabrane vrste.

Povratak na Net.hr