NERVOZAN JE, SVAĐA SE I OPET UDARA S LEĐA: / Tri situacije koje će Ronaldo željeti brzo zaboraviti

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši madridskog Reala bili su u prilici pokoriti skupinu F Lige prvaka, a to bi i napravili da su u posljednjoj utakmici slavili protiv dortmundske Borussije.

8.12.2016.
17:08
Screenshot
VOYO logo

Dvostruki strijelac za Real u susretu igranom u srijedu bio je Karim Benzema, da bi za konačnih 2-2 pogodili Pierre-Emerick Aubameyang i Marco Reus. Cristiano Ronaldo nije se upisao među strijelce, ali o nekim se potezima proslavljenog portugalskog napadača itekako priča i dan nakon utakmice.

Nasjeo je Ronaldo na provokacije gostujuće momčadi, a posebno je bjesnio nakon što mu je kapetan Borussije Marcel Schmelzer remetio planove. Toliko da je u jednom trenutku i pružio nogu prema njemu. Sudac nije vidio situaciju ili je na nju ostao nijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemi nisu bili navijači koji su Ronaldu tijekom ogleda i zviždali pa je Portugalac i s njima 'morao' komunicirati dajući im potezom ruke do znanja da fućkanju nema mjesta i da je to što rade pogrešno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što je pogrešan bio i njegov pokušaj nadmudrivanja suparnika oko polovice terena na kojem je jednu 'fintu' izveo na način da bi mu loptu oduzeli i manje kvalitetni igrači od onih koje je u srijedu navečer imao ispred sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo