NEOČEKIVANI JUNAK: / Guardiola pomilovao legendarnog veznjaka, ovaj mu s dva gola donio pobjedu!

Image
Foto: AFP, OLLY GREENWOOD
Image
Foto: AFP, OLLY GREENWOOD

Nogometaši Manchester Cityja u 12. su kolu engleske Premier lige slavili na gostovanju kod Crystal Palacea s 2-1, a junak utakmice neočekivano je bio Yaya Toure.

19.11.2016.
18:04
AFP, OLLY GREENWOOD
VOYO logo

Bjelokošćanski veznjak dugo je bio na ledu kod Pepa Guardiole kojem su smetale kritike igračeva agenta. Toure se prije dva tjedna ispričao zbog neprimjerenih komentara svoga agenta i Guardiola ga je odlučio vratiti u momčad. No, katalonski stručnjak vjerojatno nije mogao ni slutiti na kakav impresivan način će mu Toure zahvaliti na povjerenju.

Image
SADA JE NA POTEZU PEP: /

Ponižena zvijezda se ispričala, hoće li se Guardiola smilovati?

Liverpool promašivao

U prvom ovosezonskom nastupu Toure je postigao oba pogotka za Manchester City i donio mu važnu pobjedu, tek drugu u posljednjih šest ligaških kola. U 39. je minuti reprezentativac Obale Bjelokosti donio prednost Cityju, a nakon što je Connor Wickham izjednačio u 66. minuti, Toure se prometnuo u junaka utakmice. Na asistenciju Kevina de Bruynea u 83. je minuti zabio za pobjedu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City se na taj način bodovno izjednačio s vodećim sastavom lige Liverpoolom koji je gostovao kod Southamptona na St. Mary'su i odigrao samo 0-0. Upravo je nevjerojatno koliko su prilika promašili Redsi: Firmino, Coutinho i Sane su nizali šansu za šansom, ali nijedna lopta nije završila iza leđa Frasera Forstera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poraz prvaka

Dvoboji ovih suparnika posljednjih su godina bili iznimno efikasni, a već se 16 godina nije dogodilo da rezultat bude 0-0. Naš Dejan Lovren je u dresu Liverpoola protiv bivšeg kluba odigrao cijelu utakmicu. Kloppova momčad je zadržala prvo mjesto, ali mogao bi je smijeniti Chelsea ako u nedjelju slavi na gostovanju kod Middlesbrougha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi je posrtaj doživio aktualni prvak Leicester City, u subotu je poražen na gostovanju kod Watforda (1-2). Everton je, pak, odigrao samo 1-1 protiv Swanseaja koji je pao na samo dno ljestvice.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo