banner

ZAMIJENIT ĆE GA POMS

NENAD BJELICA OPERIRAO KRALJEŽNICU: Imao je ozbiljne probleme; ‘To je bilo nužno i neodgodivo’

Nenad Bjelica uspješno operiran u petak navečer

Trener Osijeka Nenad Bjelica uspješno je operiran u petak navečer. Kirurški zahvat na kralješnici izvršio je ugledni hrvatski specijalist neurokirurg prof.dr.sc. Krešimir Rotim u Specijalnoj bolnici Neurospine. Kao što je poznato, šef stručnog stožera bijelo-plavih suočio se s velikim problemima u pogledu bolova u leđima pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva.

‘IGRAČI DINAMA ZOVU MENE, A TO ŠTO SU ME NAVIJAČI VOLJELI MOŽDA JE U MAKSIMIRU BIO I NAJVEĆI PROBLEM’: Nenad Bjelica za Net.hr otvorio dušu

Potvrdu o uspješnom operativnom zahvatu objavio je NK Osijek putem službenog priopćenja.

“Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku”, stoji u priopćenju na službenim stranicama NK Osijeka.

Slijedi kratki oporavak

Hrvatskom treneru sada slijedi kratki oporavak, a na poslu u Gradskom vrtu mogao bi biti već za sedam, osam dana.

“Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao”, nastavlja se u priopćenju Osijeka.

Dok se Bjelica oporavlja, na klupi Osijeka zamijenit će ga prvi pomoćni trener Rene Poms dok će Austrijancu asistirati Bjeličina desna ruka Nino Bule.

Povratak na Net.hr