NENAD BJELICA OGLASIO SE UOČI DINAMOVOG EUROPSKOG STARTA: / Otkrio i kakav je status Danija Olma

Image
Foto: AFP

Nažalost, Bjelica neće sutra moći računati na udarni stoperski par. Ali ne sumnja trener Dinama da će Modri na najbolji način otvoriti europsku sezonu

22.7.2019.
19:25
AFP
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka igra protiv gruzijskog Saburtala u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Utakmica je u utorak u 19:30, a po dolasku u Gruziju oglasio se trener Dinama Nenad Bjelica.

Image

[FOTO] DINAMO SE SPREMA ZA PRVI EUROPSKI TEST OVE SEZONE: Bjelica ne može računati na udarni stoperski par

Image

[FOTO] DINAMO SE SPREMA ZA PRVI EUROPSKI TEST OVE SEZONE: Bjelica ne može računati na udarni stoperski par

"Naši protivnici su jako dobri tehničari, a ono što je posebno dobro kod njih je to da igraju odličan timski nogomet. Bili su bolji od Sheriffa i zasluženo su prošli dalje, imali su period od nekih 15 minuta u prvoj utakmici kada nisu bili dobri, ostalo su igrali odličan nogomet i zasluženo su tu gdje jesu", rekao je Bjelica na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je odgovorio i na pitanje o Daniju Olmu. Mladi Španjolac trebao bi postati najskuplji igrač u povijesti Dinama, no transfer nikako da se ostvari.

"Olmo trenira tek tri dana, još nije spreman uvijek za sezonu, a mi ne želimo forsirat. Moubandje također nije fizički spreman, a nema govora o tome da preskaču utakmicu jer kojim slučajem podcjenjujemo kvalitetu našeg protivnika", rekao je Bjelica na konferenciji za medije, a nije htio otkriti sastav za sutra, kao što to nikad i ne radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osakaćena obrana

Nažalost, Bjelica neće sutra moći računati na udarni stoperski par. Ali ne sumnja trener Dinama da će Modri na najbolji način otvoriti europsku sezonu.

"Mi mislimo samo o sutrašnjoj utakmici, ono što će biti za sedam dana nas ne brine. Mi želimo sutra odraditi dobru utakmicu“, zaključio je Bjelica te je za kraj dodao kako Theophile i Dilaver i dalje nisu u pogonu te da će sutrašnju utakmicu na mjestu stopera odigrati Lešković i Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako izbace gruzijsku ekipu, Modri će izboriti nastup u trećem pretkolu Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvaroša ili malteške Vallete, a dobra vijest je da, čak ako ispadnu od Saburtala, da njihov put u Europi ne završava.

Naime, u tom slučaju Dinamo će igrati treće pretkolo Europske lige, natjecanja u kojem su prošle sezone ostvarili povijesni rezultat i prezimili u Europi nakon gotovo 50 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo