banner

TRENER OSIJEKA

NENAD BJELICA NAJAVIO DERBI PROTIV HAJDUKA: ‘Naš je cilj doći do tri boda, vjerujem da možemo biti bolji od Hajduka’

Trener Osijeka naglasio je da ostaje pri svojoj filozofiji igre bez obzira na protivnike. Njegov plan je napadati, nipošto se povući i čekati protivnika

Derbi kola u 1. HNL ovog je vikenda okršaj Hajduka i Osijeka na Poljudu. Susret je to dviju momčadi koje su u potpuno drugačijim situacijama. Osječani se s Nenadom Bjelicom polako dižu na vrh HNL-a, dok Hajduk kreće u tko zna koju po redu rekonstrukciju.

Uoči tog susreta na konferenciji za medije oglasio se i sam Bjelica te najavio derbi na Poljudu.

“Rekao sam već, ustvari prvog dana kada sam došao u Osijek, uvijek ćemo igrati na pobjedu. Bez obzira s kim i gdje igramo. Naš je cilj opet doći do sva tri boda. Vjerujem da možemo biti bolji od Hajduka.”, rekao je Bjelica pa se osvrnuo na promjene u Hajduku, poglavito na novog trenera Boru Primorca.

“Uvijek je kada dođe do promjene trenera za ogled s takvim protivnikom teško pripremati momčad. Ne znam u kakvom će sustavu Hajduk igrati, ni koje će igrače trener Primorac posložiti u udarnu momčad, ali kao i uvijek i sada razmišljam jedino o našoj igri. Bude li ona na razini one utakmice koju smo prikazali protiv Lokomotive, nadam se dobrom”, objasnio je Bjelica.

NOVOG TRENERA HAJDUKA OČEKUJE VATRENO KRŠTENJE: ‘Ako sam mogao trenirati Zidanea, onda mogu i Caktaša…’

‘Snažno napadati’

Trener Osijeka naglasio je da ostaje pri svojoj filozofiji igre bez obzira na protivnike. Njegov plan je napadati, nipošto se povući i čekati protivnika.

“Želim da mi momčad opet igra u visokom presingu, da snažno napadne domaćina i stvara prigode, a u vrhu napada imamo one koji se onda mogu pobrinuti za uspješnu realizaciju. Nema razloga, ne vidim ih, da i ovaj puta ne bude dobro. Napredak u našoj igri je očit i vjerujem kako ćemo se i dalje dizati pa i danas protiv Hajduka”, zaključio je Bjelica.

Povratak na Net.hr