NEMILOSRDNA UEFA KAZNILA DEJANA LOVRENA I VATRENE: / Vrijeđanje i provokacije na društvenim mrežama nisu im se svidjeli

Image
Foto: AFP

Stigla je kazna zbog svega što se događalo oko utakmice sa Španjolskom

11.1.2019.
12:54
AFP
VOYO logo

Disciplinska komisija Uefe donijela je odluke o kaznama za Hrvatski nogometni savez te za reprezentativca Dejana Lovrena za incidente vezane za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Hrvatski nogometni savez kažnjen je s ukupno 13 tisuća eura zbog bacanja predmeta te blokiranih prolaza/stepenica na tribinama. Disciplinska komisija Uefe je također odlučila kazniti reprezentativca Dejana Lovrena jednom utakmicom suspenzije u Uefinom natjecanju zbog vrijeđanja, javlja HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Španjolce pozdravili nakon onog teškog 6:0 poraza. Je, bila je sramota, pa izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni... Samo je jedan igrač čestitao, Alvaro Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju i zato mi je ova pobjeda time draža. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu. I neće biti!", govorio je tada Lovren.

Povijest sukoba

Bilo je provokacija i uoči utakmice, Sergio Ramos i Lovren od ranije imaju prošlost sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo malo veća muda nego oni. Nekulturni su... Ali, ovo je velika pobjeda, drago mi je pogotovo jer smo u zadnjim trenucima zabili gol. Pred punim Maksimirom vratila su mi se neka sjećanja, volio bih da je tako uvijek. Nadam se da će jednog dana sagraditi taj stadion o kojem pričaju. Ako to ne naprave...", rekao je tada Dejan Lovren.

Na društvenim mrežama otišao je ipak korak predaleko prozivajući Ramosa i Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aaa-ha. 3:2. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. To su pi..ke obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Dejan Lovren u izravnom obraćanju fanovima putem Instagrama pokazujući hrvatsku zastavu na svom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo