NEMA VIŠE LIHVARSKIH CIJENA ULAZNICA ZA GOSTE: / UEFA odredila koliko će one maksimalno smjeti koštati

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prošle sezone su se navijači Manchester Uniteda i Liverpoola žalili na previsoke cijene ulaznica za gostujuću tribinu na Barceloninu stadionu Camp Nou koje su iznosile čak 119 eura

30.8.2019.
18:59
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Europski nogometni savez (UEFA) postavio je gornju granicu za cijene ulaznica za gostujuće navijače na utakmicama Lie prvaka, odnosno Europske lige u ovoj sezoni, tako će maksimalna cijena za goste na utakmicama Lige prvaka biti 70 eura, a na utakmicama Europske lige 45 eura.

"Navijači so duša igre i oni koji slijede svoje ekipe na gostujuće utakmice stoga moraju imati pristup ulaznicama po razumnoj cijeni. Moramo poštivati i troškove putovanja", prokomentirao je ovu odredbu predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvođenje ovog plafona predstavlja napredak na kojemu čestitamo UEFA-i. Ovim će se stati na kraj slučajevima kada se cijene dižu u nebu, ali i dalje smatramo kako je postavljena granica previsoka", objavila je Udruga europskih nogometnih navijača.

Prošle sezone su se navijači Manchester Uniteda i Liverpoola žalili na previsoke cijene ulaznica za gostujuću tribinu na Barceloninu stadionu Camp Nou koje su iznosile čak 119 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo