UNATOČ PORAZU

NEMA OČAJAVANJA U SVLAČIONICI HAJDUKA: ‘Sve je otvoreno u uzvratu pred našim navijačima’

Unatoč neugodnom porazu (0-2) koji im ne ostavlja puno nade uoči uzvrata, Hajdukovi nogometaši nisu očajavali nakon prve utakmice play-offa Europske lige protiv Evertona.

Klub iz Liverpoola je na svome Goodison Parku slavio golovima Keanea i Gueyea iz prvog poluvremena, a premda su Splićani u nastavku zaigrali hrabrije, nisu uspjeli doći do pogotka koji bi im puno značio u uzvratu na Poljudu za tjedan dana.

HAJDUK POTONUO NA GOODISON PARKU: Splićani će u uzvratu na Poljudu trebati čudo 

TORCIDA SE OSRAMOTILA U LIVERPOOLU: Pogledajte zbog čega je sudac morao prekinuti utakmicu

Koeman nezadovoljan

“Izgubili smo, ali smo u drugom dijelu pokazali da se možemo s njima nositi. Šteta zbog prilika Ercega Memolle, bilo bi puno neizvjesnije da je bilo 2-1, ali i ovako je sve otvoreno u uzvratu pred našim navijačima. Malo je naših igrača igralo ovakve utakmice, logično je da smo u početku bili malo impresionirani”, prenosi Dalmatinski portal izjavu Hajdukova napadača Ahmeda Saida.

 

Na susret se osvrnuo i Ante Erceg.

“U početku kao da smo ih previše respektirali, ali kad smo došli k sebi, onda smo stvorili svoje šanse. Imali smo ih Memolla, Ohandza, Vlašić i ja, ali što je tu je. Moramo vjerovati u uspjeh u uzvratu-.Siguran sam da im još možemo zaprijetiti pred našim navijačima. Vidite da su oni dobri, ali mi se njima možemo nositi”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr