NEMA LJUBAVI NA RUJEVICI: / Armada nije bila na sjeveru, ali Miškoviću je ostavila znakovit transparent

Image
Foto: facebook/Balkanski navijači

Na otvaranju sezone rijetki su se pojavili

20.7.2019.
21:50
facebook/Balkanski navijači
VOYO logo

Armada i predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković ne vole se baš. Pokazali su to i najžešći navijači kluba s Rujevice u subotu na nekoliko načina.

Image
TORCIDA UPALA NA TRENING HAJDUKA! /

Stotinjak ultrasa poslalo jasnu poruku novom treneru i igračima

Image
TORCIDA UPALA NA TRENING HAJDUKA! /

Stotinjak ultrasa poslalo jasnu poruku novom treneru i igračima

Na otvaranju sezone rijetki su se pojavili. Zjapio je gotovo prazan sjever Rujevice, a ono što je posebno upadalo oči transparent na kojem je pisalo "2. pomoćni trener > Ultrasi" kojim je Armada odgovorila na prozivke predsjednika kluba. Na svojoj je Facebook stranici Armada popomćnom treneru Pilipoviću poručila: "Maknuli smo te jednom, maknut ćemo te opet! Pilipoviću, odlazi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak Robert Murić

Inače, Riječani su pobjedom 2:1 na Rujevici nad Varaždinom otvorili novu sezonu. Dvostruki strijelac za Rijeku bio je Robert Murić koji je prvi pogodak postigao u 7. minuti, a drugi u 57. Matija Kolarić je Varaždincima donio izjednačenje u 22. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 7. minuti Robert Murić je razveselio brojne navijače Rijeke koji su odlučili pogledati domaći debi momčadi Igora Bišćana. Riječki Varaždinac Murić ispremiješao je šestoricu obrambenih igrača Varaždina, prevario i vratara te lakoćom pogodio mrežu za svoj prvi ovosezonski pogodak.

Samo 15 minuta poslije pljesak je na drugoj strani zaslužio Matija Kolarić koji se lažnjakom oslobodio trojice Rijekinih igrača te preciznim i snažnim udarcem sa 20-ak metara u gornji desni kut svladao domaćeg vratara Andreja Prskala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječanima je trebalo 12 minuta igre u drugom poluvremenu da dođu do novog pogotka. Situacija je bila drugačija, ali strijelac isti. Slobodan udarac sa 22 metra po sredini izveo je Robert Murić. Lijevom nogom je pogodio lijevi kut, a vratar Ivan Nevistić ostao je skamenjen. Ispostavilo se da je to bio i pobjednički pogodak za konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo