Neki već znaju kamo će Slaven Bilić nakon EURA!

Engleski tabloid The Sun donosi u ponedjeljak priču o Slavenu Biliću, u kojoj zaključuje kako je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije spreman za dolazak u Premierligu nakon EURA 2012. godine.

21.11.2011.
14:16
VOYO logo

Poznati dnevnik podsjeća kako je Bilić prije četiri godine postao jedan od najtraženijih trenera nakon što je dvaput pobijedio Englesku u kvalifikacijama za EURO 2008. i ostavio bez posla dotadašnjeg izbornika Tri lavaStevea McClarena. Otada je, navodi The Sun, nekadašnji branič Evertona i West Hama odbio ponude iz Engleske, Njemačke, Rusije i Ukrajine.

"Tek nakon što je pobijedio Hiddinkovu Tursku u dvjema utakmicama dodatnih kvalifikacija za EURO 2012., Bilić se osjetio slobodnim za prelazak u klupski nogomet. Dosad su njegov patriotizam i lojalnost 'njegovim' igračima dobivali prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

Bilić, čija je reprezentacija izgubila samo pet puta u 38 službenih utakmica, sljedeće će ljeto posljednji put voditi Hrvatsku. A u međuvremenu će pokušati iskoristiti šansu da si osigura klupski posao, pri čemu mu je Premierliga najdraža destinacija", piše autor članka Antony Kastrinakis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije EURA 2008. Bilić je rekao 'ne' Manchester Cityju, a odbio je i West Ham (dvaput), baš kao i Fulham i Portsmouth. Zvali su ga i Schalke i HSV, a prošle godine čak i Wolfsburg. Slijedio je bogati moskovski CSKA, a ponudu je poslao i ukrajinski Dnjipro. Službeno mu se obratio i Izraelski nogometni savez, a prema poljskim medijima, bio je favorit navijača za vođenje Poljske na EURU sljedeće godine", nastavlja autor.

Podsjeća nakon toga kako je hrvatski izbornik prije dvije godine odlučio ostati na kormilu reprezentacije iako se nije plasirao na Svjetsko prvenstvo, te kako su se nakon nedavnog poraza od Grčke pojavili zahtjevi za njegovom smjenom. Na koncu je Bilić ipak ostao i ostavio bez posla Guusa Hiddinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić i Hiddink su se toplo zagrlili nakon završetka dodatnih kvalifikacija. Uskoro bi to mogli napraviti i kao suparnički treneri u Premierligi", zaključuje The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo