NEKADAŠNJI REALOV SUPERSTAR OTKRIO RAZLOG SVOG NEUSPJEHA: / 'Nisam mu trebao reći da odj*be!'

Image
Foto: AFP

Nevjerojatna karijera mogla je biti i puno nevjerojatnije, u pozitivnom smislu

5.2.2019.
14:37
AFP
VOYO logo

Nekadašnji nogometaš Real Madrida, Royston Drenthe, trenutno igra za Spartu iz Rotterdama nakon što je dvije godine bio bez kluba. Drenthe je bio šok za nogometni svijet kada je 2007. godine potpisao za Real Madrid u koji je stigao iz Feyenoorda.

Međutim, ubrzo se pokazalo da je on jedan od najvećih promašaja kraljevskog kluba, a Madrid je napustio na ljeto 2012. godine. Tijekom boravka na Santiago Bernabeuu Drenthe je odigrao 46 utakmica, a dvije sezone igrao je na posudbama u Herculesu i Evertonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogriješio u komunikaciji

Nizozemac je trebao ostati u Evertonu koji je htio otkupiti njegov ugovor, ali onda je sve palo u vodu kad se posvađao s Davidom Moyesom koji je tada bio na klupi momčadi s Goodison Parka.

"Nesuglasice sam trebao mirnije riješiti. Imao sam sastanak s njim gdje sam trebao samo sjesti i slušati šta priča. Rekao mi je 'je*i se', ali kasno sam shvatio da sam trebao sve to prešutjeti. Umjesto što sam i ja njemu rekao da od*ebe trebao sam poslušati savjete. Sigurno bih ostao u Evertonu i tko zna kako bi moja karijera danas izgledala. U Evertonu sam pružao najbolje partije", rekao je Drenthe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo