Nečuveno! HTV ipak ne prenosi Hajduk - Stoke!

Unatoč najavama urednika sportske redakcije HTV-a, Brune Kovačevića, Hajdukovi navijači ipak neće moći preko malih ekrana gledati utakmicu 3.

26.7.2011.
14:32
VOYO logo

Okrutna stvarnost još se jednom grubo poigrala s dobrim namjerama ljudi na HTV-u. Engleski je prvoligaš, naime, odustao od produkcije zbog malog interesa publike na Otoku, a o tome je u priopćenju obavijestio i našu nacionalnu TV kuću koja je trebala prenositi dvoboj.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz nogometnog kluba Stoke City na HRT je stigla obavijest u kojoj stoji da domaćin ne želi raditi produkciju odnosno prijenos utakmice s Hajdukom jer ne postoji dovoljan interes u Engleskoj javnosti za tu utakmicu.

U priopćenju stoji da domaćini nemaju financijski interes i da u ovoj fazi natjecanja stoga ne žele prenositi ogled svoga kluba. Iz tog razloga utakmica Stokea i Hajduka neće biti na programu niti jedne televizije kako na Otoku tako i nigdje u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRT je bio iznimno zainteresiran za prijenos ove utakmice za koju je već dogovorio sve detalje uključujući i cijenu, no engleski klub iznenada je odlučio odustati od produkcije.

Na sreću, ljubitelji nogometa u Hrvatskoj će u četvrtak u večernjim satima moći pratiti ogled Splita i Fulhama u produkciji Hrvatske televizije. HTV je također osigurao prava uzvratne utakmice Fulham - Split kao i uzvratne utakmice Hajduk - Stoke", stoji u priopćenju HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107180583006 arti-201107240286006 arti-201107200074006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo