NEĆE MOĆI: / Brazilci se žalili, ali Neymaru ostaje kazna zbog ove gluposti

Image
Foto: AFP

Sud za sportsku arbitražu odbacio je žalbu Brazilskog nogometnog saveza i odlučio da Neymar ne može igrati u prve dvije utakmice južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

2.10.2015.
14:22
AFP
VOYO logo

Neymar je zbog crvenog kartona zarađenog na Copa Americi dobio kaznu od četiri utakmice. Dvije je utakmice već propustio na spomenutom natjecanju, a još dvije će propustiti u kvalifikacijama za SP. Brazilci su se žalili na tu odluku, tvrdeći da bi se suspenzija trebala odnositi samo na utakmice Copa Americe, ali Sud za sportsku arbitražu tu njihovu argumentaciju nije uvažio.

Propušta Čile i Venezuelu

Podsjetimo, Barcelonin je nogometaš dobio crveni karton na utakmici protiv Kolumbije i to nakon što je sudac već označio kraj. Frustriran zbog poraza svoje reprezentacije (0:1) Neymar je iz neposredne blizine napucao loptu u Pabla Armera. Dovelo je to do gužve, pa je crveni karton dobio i kolumbijski napadač Carlos Bacca koji je odgurnuo Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, brazilski izbornik Dunga neće moći računati na svog najboljeg igrača na gostovanju u Čileu (8. listopada) te u dvoboju u kojem će Brazilci pet dana poslije (13. listopada) ugostiti Venezuelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo