NIJE MU SVEJEDNO

NE PAMTIMO KADA SMO VIDJELI OVAKVOG RAKITIĆA: Bivšem Vatrenom pao mrak na oči nakon Barcelone – ‘Ljutiti smo. Kriterij je jasan’

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, igrao je za gubitničku momčad od 54. minute utakmice, a nakon susreta je bio izrazito ljut na suce

U uzvratnom susretu polufinala španjolskog nogometnog Kupa kralja Barcelona je na Camp Nou nakon produžetaka pobijedila Sevillu s 3-0, nadoknadivši tako poraz 0-2 iz prve utakmice.

Još dugo će nogometaši Seville žaliti za prilikom koju su propustili na Camp Nou. Andalužani su ispustili 2-0 iz prve utakmice, promašili su kazneni udarac, u samoj završnici ostali bez igrača, a drugi gol primili su u četvrtoj minuti nadoknade.

Profimedia

Rakitić ljutit

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, igrao je za gubitničku momčad od 54. minute utakmice, a nakon susreta je bio izrazito ljut na suce.

“Ljutiti smo, tužni. Borili smo se do kraja i imali priliku izboriti finale sve do posljednje minute. Bilo je malih odluka koje su obilježile utakmicu i koje su tijek susreta okrenule protiv nas”, rekao je Rakitić.

Posebno je ljut Rakitić bio jer im nije bio dosuđen penal u 100. minuti utakmice, a Clement Lenglet igrao je rukom.

“Nema veze je li bilo namjere da igra s rukom ili nije. Svako igranje rukom u 16 metara je penal. Kriterij oko toga ostaje nejasan i šteta što nam se dogodila takva odluka”, smatra Rakitić, no sudački eksperti tvrde kako je Lengleta lopta prvo pogodila u prsa, a zatim u ruku i da penala nema.

Rakitić pak veli da su veoma razočarani, ali da se moraju pribrati.

“Moramo se što prije smiriti i psihički vratiti. Ovo je veliko razočaranje jer smo bili jako blizu finala, ali sada se moramo početi pripremati za sljedeću utakmicu”, zaključio je Hrvat.

Povratak na Net.hr