NE OSTAJE MU SE U HRVATSKOJ: / Dinamova zvijezda je lagala?

Čileanski napadač Angelo Henriquez (21) nastavlja vući za nos čelnike Dinama.

1.4.2015.
22:40
VOYO logo

Podsjetimo, Manchester United je posudio Henriqueza Dinamu, a Zagrepčani su navodno dogovorili s engleskim klubom otkup njegova ugovora za 1,5 milijuna eura. Unatoč tome, Henriquez je više puta isticao da nije siguran hoće li ostati u Dinamu, sve dok prošli mjesec nije napokon rekao da bi volio ostati u Maksimiru.

No, u razgovoru za čileanski dnevnik Las Ultimas Noticias ovih je dana opet okrenuo ploču i sada tvrdi da se nada povratku i novoj prilici u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Manchester United. Bio sam slomljen jer sam došao toliko blizu nastupu za prvu momčad, a onda sam morao gledati sa strane. Bilo je to frustrirajuće iskustvo. Došao sam s velikim očekivanjima da ću igrati u Premierligi i FA Cupu, a ništa se od toga nije dogodilo. Igrao sam tek za U-21 momčad. Kad dođeš tako mlad u ligu poput engleske, shvatiš koliko su razlike velike. No, sada sam zreliji i jači", naglasio je Henriquez koji je ove sezone za Dinamo zabio 20 golova.

Istodobno je čileanski Radio Agricultura objavio da je na Henriqueza oko bacio Juventus. Predložio ga je njegov agent Fernando Felicevich koji je u Staru damu smjestio Artura Vidala, a svojedobno i Mauricija Islu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo