KOMBINACIJE

NE ODUSTAJU NITI NAKON KOŠARICE: Napoli ima plan kako dovesti Vatrenog iz Fiorentine, a on uključuje i Inter

Napadač Fiorentine i hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić očito je više puta podcrtan u bilježnicama čelnih Napolijevih ljudi jer niti nakon odbijenice oni od njega ne odustaju.

Poznato je da drugoplasirani kluba talijanske Serie A već dulje vrijeme želi svoj napadački red osnažiti hrvatskim nogometašem. Navodno je nekih pokušaja u tom smjeru i bilo, ali su u Firenci ostali čvrsti u namjeri da ga zadrže. Vidjet će se što donosi siječanjski prijelazni rok jer Kalinić i dalje visoko kotira na popisu Napolijevih želja.

NE DAJU VATRENOGA NI POD KOJU CIJENU: ‘Odbili smo ponudu veću od 25 milijuna eura’

Nogometni portal Football Italia tako navodi da je hrvatski napadač prva želja kluba koji najbolje prati najjači tamošnji klub Juventus i tvrdi da je Napoli s Kalinićem u ljetnom prijelaznom roku bio u poodmakloj fazi pregovora prije no što je Fiorentina podigla znak ‘stop’. Pozivajući se na Radio Crc isti izvor dodaje da bi se to moglo promijeniti proslijedi li im Inter u siječnju na posudbu crnogorskog napadača Stevana Jovetića koji je za Fiorentinu igrao od 2008. do 2013. godine.

Ne prođe li posao s Kalinićem, Napoli će se okrenuti pokušaju dovođenja Simonea Zaze ili Leonarda Pavolettija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr