NE, NIJE SAMO ZVONE BOBAN: / Iznenadit ćete se tko je Rebića zapravo nagovorio da pređe u Milan

Image
Foto: Profimedia, IPA

Otkrio je Talijanima kako je uopće završio u Milanu, odnosno tko je zaslužan za njegov dolazak

24.9.2019.
19:18
Profimedia, IPA
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, možda i nema najsjajniji start u svom novom klubu Milanu, ali generlno gledajući i sam klub je vrlo loše započeo novu sezonu i još će im svima neko vrijeme trebati da se upoznaju s trenerom Marcom Giampaolom i stvore neku kemiju koja će funkcionirati.

Rebić je u cijeloj toj priči za sada dosta neaktivan. Eto, u posljednjoj utakmici, onoj protiv Intera, Rebić je u 2:0 porazu svoje momčadi odigrao tek sedam minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna. Giampaolo koristi formaciju 4-3-1-2, koja ne koristi krilne napadače, odnosno onu poziciju koja Rebiću odgovara, međutim protiv Intera u posljednjim trenucima kada je hvatao rezultat Giampaolo je ubacio Rebića, ali u 4-3-3 napadačku formaciju. No, bilo je prekasno da bi se šteta popravila. Za talijanske medije Rebić je otkrio kako ne voli baš igrati izvan svoje pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, LaPresse
Image
Foto: Profimedia, LaPresse

Profimedia, LaPresse

"Kao dijete bio sam 'šestica' ili 'osmica', a onda me trener Ivan Matić u RNK Splitu stavio na poziciju lijevog krila i tu se osjećam najugodnije", rekao je Rebić.

Otkrio im je i kako je uopće završio u Milanu, odnosno tko je zaslužan za njegov dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam čuo da se Milan interesira za mene, odmah sam nazvao svog oca i pitao ga što on misli o tome. Rekao mi je da to odmah prihvatim. Milan je jedan od najboljih klubova u Italiji. Pričao sam već i sa Zvonimirom Bobanom koji mi je objasnio što klub od mene želi. Želim svima pokazati da sam napredovao od svog zadnjeg angažmana u Serie A (Fiorentina) te da zaslužujem biti ovdje i predstavljati Milan", rekao je hrvatski krilni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo