NE PUŠTAJU GA

NE MOŽE I GOTOVO! Liverpool ponovno odbio Barcelonu, ovaj put su Katalonci ponudili gotovo milijardu kuna

Ponudu vrijednu čak 125 milijuna eura (114 milijuna funti, odnosno više od 920 milijuna kuna) odbio je Liverpool. Poslala ju je, povećavši ponovno početni iznos, Barcelona s namjerom da u svoje redove dovede Philippea Coutinha.

Prošlog tjedna Liverpool je odbio Barceloninih 90 milijuna funti za 25-godišnjeg brazilskog ofenzivnog veznjaka s kojim je u siječnju potpisao produljenje suradnje na dodatnih pet godina. U ugovor nije unesen iznos za koji ga zainteresirana strana može otkupiti.

Prva ponuda Barcelone koja ovim ostaje u bjesomučnoj potrazi za igračima koji će nadomjestiti Neymara, kojeg su prodali za 222 milijuna eura PSG-u, iznosila je 74 milijuna funti.

Unatoč Liverpoolovom inzistiranju da Coutinho nije na prodaju, sam brazilski nogometni reprezentativac klubu je predao zahtjev za transferom.

Coutinho će u nedljelju propustiti i treću utakmicu za klub u sezoni. Liverpool je igra na svom stadionu protiv Crystal Palacea, a 25-godišnjak u njoj neće nastupiti zbog, službeno se navodi, ozljede leđa.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr