OTKRIVENA TAJNA

NE DAJU VATRENOGA NI POD KOJU CIJENU: ‘Odbili smo ponudu veću od 25 milijuna eura’

Dobre prošlosezonske igre u dresu talijanskog prvoligaša Fiorentine, skrenule su pažnju mnogih europskih klubova na hrvatskog napadača Nikolu Kalinića.

Tijekom ljeta je bio na meti Napolija i Evertona, a premda je u aktualnu sezonu ušao nešto slabije, s dva gola u osam nastupa, i dalje je na meti brojnih klubova. U talijanskim se medijima ponovno naveliko spominje zanimanje Napolija koji je na nekoliko mjeseci ostao bez ozlijeđenog poljskog napadača Arkadiusza Milika.

Velike ambicije

Napoli bi navodno u siječnju ponovno mogao krenuti po Kalinića, ali sudeći prema trenutnom raspoloženju u Fiorentini, od posla neće biti ništa. Štoviše, direktor toskanskog kluba Pantaleo Corvino otkrio je da je tijekom ljeta odbio basnoslovnu ponudu za hrvatskog nogometaša.

NIJE TO BIO LIJEP RASTANAK: Vatreni tužio bivši klub zbog neisplate dugovanja

“Ovog sam ljeta odbio više od 25 milijuna eura za Kalinića. To samo pokazuje našu želju i ambiciju da napravimo velike stvari. Kad naš igrač iskaže veliku želju za ostankom u Fiorentini, to nas čini zadovoljnima”, izjavio je Corvino.

Sretan u Fiorentini

Posljednjom je rečenicom aludirao na nedavnu Kalinićevu izjavu u intervjuu za Corriere dello Sport, kada je na izravan upit o zanimanju Napolija odgovorio:

“Nisam zainteresiran za odlazak iz Fiorentine. Sretan sam ovdje i ciljam dvoznamenkasti broj golova.”

VATRENI ODBACIO MOGUĆNOST VELIKOG TRANSFERA: ‘Nisam zainteresiran za odlazak’

Povratak na Net.hr