Nije šala: Ovo je najopasnija utakmica mjeseca!

Devetorostruki nogometni prvak Rusije, moskovski Spartak, optužio je navijače Fenerbahçea, protivnika u play-off utakmici za Ligu prvaka, za hakiranje klupske stranice i prijetnje nasiljem.

23.8.2012.
15:39
VOYO logo

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka Dinamo je u Moskvi slavio protiv Fenerbahçea 2-1, a navijači domaćeg sastava su se za vrijeme utakmice zamjerili gostujućim kada su spalili portret prvog predsjednika moderne Turske - Mustafe Kemala Atatürka. "Otac svih Turaka", kako ga nazivaju diljem Turske, ima status nacionalnog simbola, a njegovi portreti i slike vise na zidovima velike većine domaćinstava i državnih ustanova u cijeloj državi.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xsyvqq Službene novine ruske vlade objavile su tekst u kojem optužuju navijače Fenerbahçea da su u noći s utorka na srijedu provalili na internetsku stranicu moskovskog kluba i ostavili poruku: "Nećemo dopustiti da zločin prođe nekažnjeno!". Spartak iduće srijede gostuje u Istanbulu, a navijačima Spartaka savjetovano je da ne putuju u Tursku. Pobjednik ovog susreta izborit će nastup u skupini najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja u Europi - Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo