SLAVENOV KRAJ U WEST HAMU?

NAVIJAČI SE VEĆ OPRAŠTAJU S BILIĆEM: ‘Stvarno drag tip, ali za ovaj su posao bitni rezultati…’

Nakon petog poraza u prvenstvu, Slavenu Biliću polako se trese tlo pod nogama i njegova budućnost u West Hamu je vrlo upitna.

[VIDEO] BILIĆ NA RUBU OTKAZA: Velika blamaža West Hama, bivši hrvatski izbornik će se nakon ovoga teško spasiti

Navijači čekićara već su mu u prvom poluvremenu zamjerili neobičan potez kada je u rezultatskom zaostatku od 1-0, poslao zadnjeg veznog igrača Cheikhou Kouyatea u napad uz Chicharita. Na Twitteru je ovaj potez izazvao samo podsmijeh i izrugivanje.

“Nisu u stanju igrati drugačiji stil nogometa pa je Bilić stavio Kouyatea u napad jer je visok”, napisao je jedan korisnik.

 

“Kada pomislite da ste vidjeli sve greške… Bilić stavi Kouyatea naprijed”, dodao je jedan navijač.

“Bilić je Kouyate rekao da igra napadača. Odličan veznjak, prava radilica. Ali jeb… magarac kada treba udariti loptu”, bio je jedan od komentara na Twitteru.

Nažalost po West Ham, ovaj Bilićev potez nije urodio nikakvim promjenama, štoviše, njegovi su igrači do kraja primili još dva gola i postalo je jasno kako navijači više nemaju strpljenja sa hrvatskim trenerom.

“Stvarno mi je drag Bilić, ali ovaj se posao temelji na rezultatima, a on ih nikad nije imao. Što je još gore, uprava ga podržava”, pojasnio je navijač ‘čekićara’.

“Jedna od najvećih neriješenih misterija je kako je Slaven Bilić i dalje trener West Hama?”

“West Hamovi navijači kada vlasnik kaže da je kontinuitet razlog zbog kojeg je Slaven Bilić i dalje njihov trener”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr