NAPUSTIO NAS JE VELIKAN

NAVIJAČI SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNOG ZLATKA ‘CICE’ KRANJČARA: ‘Zbogom, plavi asu. Bio si i ostao poseban…’

Kranjčar je za Dinamo odigrao 261 utakmicu, a 1981./82. osvojio naslov prvaka. Bio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije od 2004. do 2006. godine

Legendarni hrvatski nogometaši i trener te izbornik nogometne reprezentacije Zlatko ‘Cico’ Kranjčar preminuo je u ponedjeljak u Zagrebu nakon dugotrajne borbe s bolešću.

VELIMIR ZAJEC O CICINOM ODLASKU: ‘Čitav smo život igrali zajedno. Najviše ću ga se sjećati kao čovjeka, sve ostalo je manje važno’

Kranjčar je prije desetak dana primljen u zadarsku bolnicu zbog problema s jetrom, a potom je prebačen u Zagreb, gdje je i umro u KB Merkuru.

TKO JE BIO CICO KRANJČAR? Legendarni napadač i trener Dinama, prvak Hrvatske sa Zagrebom, izbornik Vatrenih..’

Za Dinamo je odigrao 261 utakmicu, a 1981./82. osvojio naslov prvaka. Igrao je i za bečki Rapid, Sankt Pölten i SV Wienerfeld u kojem je 1992. godine objavio završetak karijere.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je bio od 2004. do 2006. godine.

Emotivni oproštaj

Od legendarnog Cice opraštaju se brojni velikani i bivši suigrači, a posljednje pozdrave uputili su i navijači na društvenim mrežama.

“Počivao u miru, legendo”, “Cico – sjajan igrač i veliki čovjek”, “Ode Cico Kranjčar. Hvala mu za onaj najljepši period kvalifikacija za Euro kad smo se svi već vidjeli u Poljskoj i Ukrajini” i “Plavi devet je kultni broj. Uzor navijačima i suigračima. Zlatko Cico Kranjčar, počivao u miru. Zauvijek ćemo te pamtiti kao legendarnu Dinamovu devetku i gospodina izvan terena” i “Cico Kranjčar, najdraži igrač Dinama i moj nogometni heroj u djetinjstvu. Zbogom, plavi asu. Bio si i ostao poseban”, neke su od poruka navijača.

 

Povratak na Net.hr