Velika festa Hajduka: Navijaci prekinuli utakmicu u Pragu

Velika Hajdukova festa u Pragu zavrsila je prijevremeno. Hajduk je gubio od Slavije u Pragu sa 2:0, a onda su u teren u 74. minuti utrcali navijaci obaju ekipa i prekinuli utakmicu.

6.9.2014.
21:38
VOYO logo

Naravno, ne radi se o divljackom incidentu nego o zabavnom momentu navijaca Hajduka koji je prihvacen od domacina, ali i igraca koji su se nakon prekida ostali na terenu zajedno druziti, razgovarati, fotografirati...

Hajduk je u subotu gostovao u Pragu. Razlog je na neki nacin bila 103. obljetnica splitskog kluba, ali i slobodan termin u kojem su bratski klubovi odlucili iskoristiti priliku za druzenje. Nakon cjelodnevnog zabavljanja medu igracima i klupskim duznosnicima u vecernjim satima na red je stigla i dogovorena utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk bez pola momcadi, domacini takoder. U revijalnom tonu 'amatersko' prvo poluvrijeme trajalo je 50 minuta u cast domacim navijaca koji slave isto toliko godina postojanja. I bas tada Slavija je svojim navijacima dala najljepsi poklon, zabio je Boudjema za 1:0.

U nastavku su domacini dosli i do drugog pogotka u 64., zabio je Zmrhal. A onda, deset minuta poslije. 2 tisuce navijaca Hajduka uletjelo je u teren. Njihov porez svidio se domacinima kojih je bilo dvostruko vise te su im se pridruzili. Utakmica je prekinuta, ali nitko nece previse zaliti. Kraj je obiljezilo upravo ono sto je trajalo cijeli dan, druzenje dva povijesno bratska kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo