Navijači odgovorili Mamiću: 'Spremni smo za razgovor!'

Čini se da su pomirljivi tonovi s presice Zdravka Mamića u četvrtak pokrenuli navijače okupljene u Građansku inicijativu 'Zajedno za Dinamo'.

17.6.2011.
16:42
VOYO logo

Može Zdravko Mamić osnovati deset navijačkih udruga, ali sve dok se na tribine ne vrate pravi Dinamovi navijači, prvak Hrvatske biti će samo sjena šampiona iz nekih davnih, ljepših vremena.

Navijači okupljeni u Građansku inicijativu 'Zajedno za Dinamo' poručili su Dinamovoj upravi kako su spremni na razgovor, a njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na nedavno održanoj konferenciji za novinare, izvršni predsjednik NK Dinamo Zdravko Mamić poslao je poruku svim navijačima, udrugama i inicijativama s pozivom na dijalog i suradnju. Kako osjećamo moralnu odgovornost prema široj javnosti i ljudima u čije ime nastupamo želja nam je uputiti odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno je jasno na koje se navijačke udruge i inicijative ovaj poziv odnosi, a svi kasniji pokušaji osnivanja novih udruga navijača Dinama imali su jedino za cilj unijeti razdor među navijače Dinama prema starom receptu "zavadi pa vladaj". Ako su u upravi našeg kluba zaista odlučili razgovarati s navijačima, onda se dobro znaju adrese na koje se trebaju obratiti i stoga nikakvi razgovori na kojem će sudjelovati umjetno stvorene interesne udruge nas ne zanimaju.

Što se naših zahtjeva tiče, oni su vezani isključivo za zakonito poslovanje kluba. Tražimo da se u klubu poštuju Zakon o športu i Zakon o udrugama. Ne radi se o nikakvom navijačkom hiru i želji pojedinaca, radi se o poštivanju zakona Republike Hrvatske i u tom smislu alternative nema i ne može biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao znak dobre volje i ako zaista postoji jasna namjera za vraćanje kluba i njegovog Statuta u zakonske okvire, spremni smo razgovarati s upravom kluba u interesu NK Dinamo".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104260047006 arti-201104130771006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo