NAVIJAČI IZGUBILI ŽIVCE, TRAŽE OSTAVKU PEREZA: / U Realu ovakav kaos nije viđen već jako dugo

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Već se traže ostavke odgovornih ljudi u svlačionici Kraljeva

6.3.2019.
9:20
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Kraljevi su sinoć na Santiago Bernabeu razbijeni od Ajaxa rezultatom 1:4 i ispali su u osmini finala Lige prvaka. Trener momčadi iz Madrida Santiago Solari imao je interesantan nastup nakon meča, a jasno je kako nema namjeru da napusti klupu.

"Naravno da smo tužni i razočarani. Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno"; rekao je Solari pa nastavio: "Ovdje sam da radim. Moramo sada svi biti pravi profesionalci i nastaviti s poslom odmah. Nisam došao ovdje u tako teškom trenutku da bih tek tako odustao", istaknuo je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi otići

Realu je poraz od Ajaxa četvrti uzastopni na domaćem terenu u svim natjecanjima. Novinari su ga pitali smatra li da treba dobiti otkaz.

"O tome ne odlučujem ja. Sutra je novi dan, igramo već novu utakmicu tijekom vikenda. Svi imamo profesionalne obaveze i dugujemo svima najbolje od sebe", istaknuo je trener Real Madrida. Navijači madridskog Reala nemaju više strpljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Kraljeva iz Madrida odlučili su zatražiti ostavku predsjednika kluba Florentina Pereza. Oni su se sinoć nakon utakmice okupili ispred stadiona i klupskih prostorija i imali su jasnu poruku:

"Florentino, odlazi", dolazili su povici od razočaranih navijača Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo