Modrić posljednjeg dana 2012. primio vrlo težak udarac!

Nimalo ugodna vijest za hrvatskog nogometaša Luku Modrića stigla je posljednji dan 2012. godine. Čitatelji Marce njegov su transfer u Real Madrid proglasili najgorim u Primeri u zadnjih 12 mjeseci.

31.12.2012.
11:38
VOYO logo

Podsjetimo, Modrić je krajem kolovoza nakon dugotrajne sapunice stigao iz Tottenhama na Santiago Bernabeu, ali u prva četiri mjeseca očito svojim igrama nije uspio osvojiti srca navijača Real Madrida, ali ni ostalih čitatelja internetskog izdanja Marce. Dobio je čak 32.2 posto glasova kao najveći fijasko među ovogodišnjim pojačanjima.

''Real se snažno borio za Modrića, igrača koji se dokazao u Premierligi i na ovogodišnjem EURU gdje je držao Španjolsku na konopcima. No, četiri mjeseca nakon dolaska u Madrid pokazao je malo od onoga što se očekivalo od njega. Samo jedan gol u svim natjecanjima i tek 717 odigranih minuta u Primeri donijeli su mu 32.2 posto glasova i naslov fijaska godine'', piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljim transferom proglašen onaj španjolskog reprezentativca Jordija Albe iz Valencije u Barcelonu.

Iako se Marcu često posprdno naziva glasnikom Real Madrida, njezini su čitatelji (njih više od 115 tisuća) u završnoj anketi godine u potpunosti okrenuli leđa Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je klub sa Santiago Bernabeua aktualni španjolski prvak, ni u jednoj kategoriji u godišnjem izboru čitatelja nije odnio prvo mjesto. Užasan ulazak Mourinhove momčadi u novu sezonu očito je sudionicima ankete svježiji u sjećanju.

Messijev nevjerojatan učinak od 91 pogotka u 2012. godini donio mu je čak 60 posto glasova, odnosno brojkom - 68.082. Najveći Realov adut Cristiano Ronaldo je ostao daleko iza (14.4 posto), dok je treće mjesto pripalo napadaču Atletico Madrida Radamelu Falcau (10.6 posto).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener godine je strateg Atletica Diego Simeone koji je madridski klub odveo do naslova u Europskoj ligi, a u aktualnoj sezoni Primere zaostaje tek za Barcelonom. Još se jednom potvrdilo i da trener Reala Jose Mourinho nije omiljen među navijačima. U ovoj je kategoriji, unatoč naslov prvaka, završio tek na trećem mjestu, a ispred njega je i trener Barcelone Tito Vilanova.

Najbolji španjolski nogometaš u godini na izmaku je Barcelonin veznjak Andres Iniesta koji je slavio ispred Ikera Casillasa, Xavija Hernandezai Sergija Ramosa, a čak je i Barcelonin predsjednik Sandro Rosell pobijedio u izboru za najboljeg čelnika kluba. Iza sebe je ostavio prvog čovjeka Reala Florentina Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo