banner

REAKCIJE FANOVA

NAVIJAČI BIRMINGHAMA JAKO PUNO OČEKUJU OD HALILOVIĆA: ‘On je veći od našeg kluba!’

Naravno, pobudio je dolazak Halilovića mnoge reakcije navijača, većina se slaže da je Halilović ipak pojačanje u Birminghamu

Hrvatski veznjak Alen Halilović (24) karijeru će nastaviti u engleskom drugoligašu Birmingham Cityju, gdje će mu suigrač biti bivši Dinamovac Ivan Šunjić (24).

Od raskida ugovora s AC Milanom ovoga ljeta Alen Halilović, nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa, bio je u potrazi za novim klubom i stigao je u Birmingham City kao slobodan igrač, te je u ponedjeljak s engleskim klubom potpisao ugovor do lipnja 2021. godine, objavili su britanski mediji.

Karijeru je počeo u Dinamu, a 2014. prešao je u Barcelonu za koju je odigrao samo jednu utakmicu te je odmah prebačen u drugu momčad Barce. Nakon toga igrao je za Sporting Gijón, HSV, Las Palmas, a 2018. stigao je u AC Milan za koji je upisao tri nastupa i onda je bio na posudbama u Standard Liègeu i prošle sezone u nizozemskom Heerenveenu, gdje skupio 20 nastupa i zabio je jedan gol.

ŠPANJOLCI SE RASPISALI O HALILOVIĆU: ‘Karanka je spasio Hrvata od izgona, ako ne uspije u drugoj ligi, pa gdje će onda uspjeti?’

Reakcije navijača

Naravno, pobudio je dolazak Halilovića mnoge reakcije navijača, većina se slaže da je Halilović ipak pojačanje u Birminghamu, a možda i najbolji komentar dao je jedan korisnik Twittera koji je na temelju broja pratitelja na Instagramu zaključio da je Halilović “veći od Birminghama”.

Bilo je tu još komentara, bacite oko na one najbolje.

 

Povratak na Net.hr