RUŽAN RASTANAK

NAVIJAČ TRAŽIO OBRAČUN SA TUDOROM: Zaštitari imali posla sa onima kojima se ne sviđa potez hrvatskog trenera

Igor Tudor oprostio se od svojih dosadašnjih igrača u redovima turske momčadi Karabükspor i krenuo prema Galatasarayu u kojem preuzima posao šefa struke nakon suradnje koja je dogovorena na godinu i pol.

Najtrofejniji turski nogometni klub još nije potvrdio Tudora kao novog trenera, ali prostor za to već je napravljen potvrdom da je dosadašnji trener Jan Olde Riekerink postao bivši.

Kako bilo, Tudor je prihvaćanjem posla u Galatasarayu stekao određen broj ljudi koji ga više ne poštuju, među kojima je i nekolicina koja se sakupila u utorak na večernjem treningu Karabükspora, posljednjem kojeg je Tudor vodio. Uredovat su stoga morali i zaštitari koji su udaljili najglasnijeg navijača.

Inače, turski izvori navode i kolika će biti plaća hrvatskog trenera u novom klubu. U Karabüksporu je za godinu dana rada dogovorio 600,000 eura primanja, a Galata je tu bila puno darežljivija. Tudor je, navodi sporx.com, za godinu i pol dana obveza dogovorio plaću od 2,5 milijuna eura od čega treba oduzeti 150,000 eura na račun kompenzacije njegovom sada već bivšem klubu.

Povratak na Net.hr