OZLJEDE, OZLJEDE, OZLJEDE

NASTAVLJAJU SE PROBLEMI: Hrvatska bi mogla platiti visoku cijenu pobjede protiv Kosova

Rezultatski uvjerljivo izražena pobjeda protiv izabrane vrste Kosova mogla bi imati i svoju visoku cijenu. Naime, upitan za nedjeljni ogled protiv Finske je branič izabrane hrvatske vrste i kapetan ogleda u Skadru Vedran Ćorluka.

Otkrio je to tijekom konferencije za medije nakon susreta izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić objašnjavajući izmjene koje je napravio tijekom ogleda.

Ćorluka je osjećao probleme s aduktorom i djelovao sam preventivno zamijenivši ga u poluvremenu. Nije trenirao s nama nego po posebnom programu i jako je upitan za Finsku, svaki put osjeti bolove u aduktoru i ne može izdržati cijelu utakmicu! Kad sam vadio Mandžukića, htio sam da Kalinić u ovakvoj utakmici zabije, da imamo što više igrača u pravoj formi. A Rog je ušao da osvježi vezni red, sa saznanjem da ne igra mjesec dana”, prenosi Čačićeve riječi nogometni portal Goal.

Propusti li Ćorluka susret u Tampereu nastavit će se niz ozljeda hrvatskih nogometaša u ovom odazivu za reprezentativnu akciju. Već ranije ozljede su eliminirale Luku Modrića, Ivana Rakitića, Marka Pjacu i Dejana Lovrena.

HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

Ogled je prokomentirao i izbornik Kosova Albert Bunjaki priznavši da Hrvatska ima klasu u odnosu na njegovu momčad koja se još uvijek gradi:

“Rekao sam igračima da ne želim izgubiti dvaput za redom, ali i da moramo izgledati kao profesionalci. Najviše sam žalostan zbog zadnjega gola koji nam nije trebao, potpuno nam je pala koncentracija. Čvrsto vjerujem da ćemo se kvalificirati za Euro 2020. Ako griješiš, momčad poput Hrvatske to kažnjava, ali neće nam ovo ubiti samopouzdanje, momčad je mlada, ovo nam je tek druga utakmica, a Hrvatska je klasna reprezentacija.”

Povratak na Net.hr