Nastavlja se nogometna bajka: 'Želimo još više navijača, i još bolju atmosferu'

Nastavlja se zagrebačka nogometna bajka, a ovu nedjelju u 19 sati MNK Futsal Dinamo kreće s natjecanjem u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi.

7.10.2014.
12:54
VOYO logo

Priopćenje Futsal Dinama prenosimo u cijelosti:

"Nakon spektakularnog predstavljanja kluba početkom rujna na Šalati, MNK Futsal Dinamo je krajem rujna u popunjenoj dvorani u Sutinskim vrelima odigrao prijateljsku utakmicu kao pripremu za nadolazeće prvenstvo. Iako je protivnik Potpićan iskusna momčad, rezultat je bio neriješen (2:2) što je vrlo pozitivan rezultat s obzirom na to da je Futsal Dinamo tek krenuo u natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno natjecanje Futsal Dinamo dočekuje pojačan dolaskom Matije Đulvata donedavnog kapetana Alumnusa, prvaka Hrvatske i bivšeg reprezentativca sa 75 nastupa za Hrvatsku.

//www.youtube.com/embed/Cflc3Ql1N_I

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo da se u ovoj utakmici naši igrači predstave u najboljem svijetlu te pokažu kako su spremno dočekali početak prvenstva. Momčad Siscije je jak protivnik i naši igrači će dati sve od sebe kako bi izašli kao pobjednici. S obzirom na prepune tribine na prethodnim u prijateljskim utakmicama, očekujemo vjetar u leđa s tribina jer će nam na službenoj utakmici biti itekako potreban. Želimo još više navijača, i još bolju atmosferu!“, rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna, dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20h. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog velikog interesa", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo