CRNI NIZ INTERA SE - NASTAVLJA: / Nerazzurri darovali bodove davljeniku u posljednjim trenucima susreta

Image
Foto: Screenshot

U početnoj postavi Intera bili su hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

28.1.2018.
15:07
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera ni sedmu utakmicu zaredom nisu uspjeli doći do pobjede u talijanskom prvenstvu, nakon što su u nedjelju na gostovanju u Ferrari kod SPAL-a odigrali samo 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuća momčad je povela u 48. minuti autogolom Vicarija i imala tri boda u rukama do 90. minute, kad je Paloschi svladao Handanovića i donio veliki bod SPAL-u, koji je na 18. mjestu i bori se za opstanak u Serie A.

U početnoj postavi Intera bili su hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Perišić je odigrao cijelu utakmicu, a Brozović je iz taktičkih razloga zamijenjen u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je sa 44 boda na četvrtom mjestu. Za vodećim Juventusom 'crno-plavi' zaostaju 12 bodova, a a deset, uz utakmicu više, za drugoplasiranim Napolijem. Utakmicu manje imai trećeplasirani Lazio koji Interu bježi dva boda. Peta Roma ima tri boda manje od Intera, ali i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter, koji je do prije dva mjeseca bio vodeća momčad prvenstva, za pobjedu u Serie A ne zna još od 3. prosinca. Od tada je momčad Luciana Spalettija dvaput poražena, a pet puta osvojila samo bod.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo